5   |   Kamer Langlaar

Tussen­woning type 200-5058

Kamer Langlaar

Tussen­woningen

type 200-5058

Langlaar: 1, 3, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 23, 25, 27 
Woonoppervlakte: 80 m2
Verdiepingen:
 Kamers: 1 woonkamer en 2 slaapkamers

Rondom de gezamenlijke tuin liggen verschillende eengezinswoningen gezellig bij elkaar. Alle woningen zijn bekleed met een houten gevelbekleding. Het lijken net houten latjes. Een bestraat pad leidt naar je voordeur. Naast je deur is plek voor een bankje. Ga er lekker zitten in de zon met een boekje…

We nemen je mee...
…door de woning

In de hal aan je rechterkant zie je drie deuren en de trap. De eerste deur geeft toegang tot de technische ruimte. De tweede deur is van de meterkast en de derde leidt naar het toilet (uiteraard hangend en met een fonteintje). Van hieruit loop je naar de woonkamer. Een fijne lichte ruimte met deur naar de eigen terras van circa 20m2. Want ook deze woning heeft zowel voor als achter plek om buiten te zitten. Van hieruit is je uitzicht groener dan groen. Geen buren te zien! 

De moderne keuken aan de voorzijde van de woning heeft een lichte kleurstelling en moderne grepen. Hij is van alle gemakken voorzien. Je kookt uiteraard op inductie want de woning is all-electric. Verder tref je hier een inbouw combimagnetron, een geïntegreerde vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je goed zicht op de gezelligheid van je buurt. De grote pui heeft ramen tot de grond.

Wie de trap naar boven neemt, zal verrast worden door de twee ruime slaapkamers. De masterbedroom kreeg een royale afmeting van circa 14,5 m2. Je hebt hier alle ruimte om de kamer meerdere functies te geven; slaapkamer, werkkamer, kleedkamer. Het kan allemaal! De hoekwoningen hebben een extra raam in de zijgevel. De ene in de grote, de andere in de tweede slaapkamer. Je ervaart hierdoor nog meer het groene gevoel van de omgeving. De tweede slaapkamer mag er ook zijn met circa 10,5 m2.

Tenslotte is er nog de ruim opgezette badkamer (circa 6,5 m2). Functioneel en netjes ingericht met een wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een glazen douchewand, handdouche met glijstang en een elektrische wandradiator. Ook is er plek voor de wasmachine en eventueel de droger. Het hangende toilet krijgt een glazen achterwand, wel zo hygiënisch.

 De bergingen zijn in groepjes geplaatst in de buurt van de woning. Hier kun je je fiets kwijt. Je auto zet je op een van de gemeenschappelijke parkeerplaatsen aan de rand van de kamer.

ntv-type-200-5058

Tussen­woningen

type 200-5058

Langlaar: 1, 3, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 23, 25, 27

Begande grond
Eerste verdieping

Interesse in deze woning?

Schrijf je dan nu in voor deze woning via onderstaande button.