5   |   Kamer Langlaar

Hoek- en tussenwoning type 200-5498

Kamer Langlaar

Hoek- en tussen­woningen

type 200-5498

Langlaar: 2,4, 14, 16, 17, 21 en 29
Woonoppervlakte: 87 m
 Verdiepingen: 2
Kamers: 1 woonkamer en 3 slaapkamers

Speels verspringen de woningen hier in hoogte. Het zorgt voor een afwisselend beeld, zeker in combinatie met de variatie in de houten gevelbekleding. Over een gestraat pad loop je naar je voordeur. Naast je deur is plek voor een zitje. Een geweldige plek voor een biertje met de buurman.

We nemen je mee...
…door de woning

Vanuit de hal heb de toegang tot de technische ruimte. Daarna achtereenvolgens de meterkast, een eigentijds hangend toilet met een fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. Ook is hier de toegang tot de woonkamer. De lichtgekleurde keuken aan de voorzijde van de woning is van alle gemakken voorzien. Geen gas meer in de woning, dus je kookt op inductie. Verder een inbouw combimagnetron, een geïntegreerde vaatwasser en afzuigkap. De keuken is lekker licht door de grote pui met ramen tot de grond.

 In de woonkamer is plek voor een grote gezinsbank. Want lekker chillen is nog steeds favoriet bij de meeste kinderen. De living is voorzien van een deur naar de eigen veranda. Wat een fijne plek! En wat een ruimte (circa 20 m2). Zet hier je tuintafel en lounge set en kweek er je eigen kruiden. Verse basilicum en munt komen altijd van pas.

Op de eerste verdieping vind je een heerlijke masterbedroom van circa 12,5 m2, met plek voor een flinke kast. Ook slaapkamer twee is lekker ruim met circa 11 m2. De derde slaapkamer is ook uitermate geschikt voor werk of hobby (circa 5,5 m2). De badkamer met raam is ruim (circa 6,5 m2), functioneel en netjes. De koof van het hangende toilet is afgewerkt met een hoogglans achterwand. Verder vind je hier een wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een glazen douchewand, handdouche met glijstang en een elektrische wandradiator. Ook is er plek voor de wasmachine en eventueel de droger.

 De bergingen zijn in groepjes geplaatst in de buurt van je woning. De hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel.

ntv-type200-5498

Hoek- en tussen­woningen

type 200-5498

Langlaar: 2, 4, 14, 16, 17, 21 en 29

Begande grond
Eerste verdieping

Interesse in deze woning?

Schrijf je dan nu in voor deze woning via onderstaande button.