4   |   Kamer Eikberg

Kamer Eikberg

Woningen

type 200-5498

Eikberg: 65, 95, 97, 99, 101 en 103
Woonoppervlakte: 87 m2
Verdiepingen: 2
Kamers: 1 woonkamer en 3 slaapkamers 

Deze aansprekende hoek- en tussenwoningen hebben een natuurlijke uitstraling. De houten gevelbekleding past mooi bij al het groen om je heen. De hoge houten pergola’s waar klimplanten lustig omhoogklimmen, zorgen voor wat verkoeling in de zomer. Als je goed kijkt zie je een merel haar nest bouwen tussen de takken.

We nemen je mee...
…door de woning

We nemen de voordeur en komen in een ruime hal. Direct achter de voordeur is de techniekruimte en ook is hier de meterkast. Daarna loop je langs het moderne wandtoilet met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. Via de deur kom je in het midden van een ruime, lichte woonkamer. Door de grote raampartijen tot de grond aan zowel de voor- als de achterkant van de woning kun je optimaal genieten van de groene omgeving. Met een breedte van 5,2 meter kun je met het interieur hier alle kanten op. De lichtgekleurde keuken aan de voorzijde van de woning is van alle gemakken voorzien. Geen gas meer in de woning, dus je kookt op inductie. Verder een inbouw combimagnetron, een geïntegreerde vaatwasser en afzuigkap.

Neem de trap naar boven en via de overloop kom je bij twee royale slaapkamers (circa 11 m2 en 12,5 m2) en een knusse hobby of kinderkamer (circa 5,5 m2). Ook hier fijne ramen. De badkamer is functioneel en netjes, compleet met een hangend toilet, wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een glazen douchewand, handdouche met glijstang en een elektrische wandradiator. Ook is er plek voor de wasmachine en eventueel de droger. 

De berging die bij je woning hoort komt in het appartementengebouw ernaast. Deze wordt op een later moment gebouwd. 

ntv-type200-5058

Woningen

type 200-5498

Eikberg: 65, 95, 97, 99, 101 en 103

Begande grond
Eerste verdieping

Interesse in deze woning?

Schrijf je dan nu in voor deze woning via onderstaande button.