4   |   Voordelen nieuwbouw

Voordelen huren nieuwbouw

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning  is het goed om de voordelen van nieuwbouwhuren te overwegen. Bij Natuurlijk te Veld kun je kiezen uit verschillende woningen en appartementen die zijn uitgerust met een complete keuken, badkamer en toilet. Als (eerste) huurder van een van deze nieuwbouwwoningen profiteer je van diverse voordelen, waaronder:

Voordelen huren nieuwbouw

  • Sfeer: de bijzondere opzet van het buurtschap met de verschillende kamers en gezamenlijke buitenruimte zorgt voor een fijne sfeer tussen de bewoners. Je lijkt hier wel elke dag op vakantie.
  • Groene omgeving: Voor jou als huurder geen kosten aan het vullen en onderhouden van je eigen tuin. In Natuurlijk te Veld is de omliggende natuur jouw speeltuin, jouw zonneweide en jouw buitenkeuken. Mooier wordt het niet.
  • Comfort: de optimaal geïsoleerde nieuwbouwwoningen bieden maximaal comfort, omdat ze zijn beschermd tegen kou, hitte en geluid. Dat is fijn wonen.
  • Gemak: de verhuurder betaalt voor onderhoud en reparaties, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over zaken zoals VvE-spaarpotten of grote bedragen voor bijvoorbeeld dakonderhoud. 
  • Duurzaamheid: de huurwoningen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en worden duurzaam verwarmd, waardoor de CO2-uitstoot veel lager is dan bij bestaande woningen. Ook heb je lage energielasten door de uitstekende isolatie. We maken samen het verschil.
  • Besparing: door de goede isolatie bespaar je aanzienlijk op je maandelijkse energierekening. 
  • Flexibiliteit: je kunt een huurwoning [na 1 jaar] opzeggen wanneer je dat wilt. Handig wanneer je je toekomst nog niet kunt overzien, of een tijdelijke periode wilt overbruggen.
  • Veiligheid: de woningen voldoen aan de nieuwste veiligheidseisen en zijn uitgerust met modern hang- en sluitwerk.  Bovendien ken je elkaar hier in de buurt en let iedereen een beetje op. Het voelt hier een stuk veiliger dan in de anonimiteit van de grote stad.
  • Ruimte: je woning voldoet aan de eisen van het bouwbesluit, waardoor je profiteert van hogere plafonds, hogere deuren, ruimere kamers en minder steile trappen. En kijk eens om je heen, wat een ruimte!
  • Huurdersbegeleiding: je wordt begeleid bij het tekenen van je contract. We zijn trots op onze woningen en willen dat je hier met plezier woont. Daarom staan we altijd voor je klaar.

En dat is nog niet alles!

Het is fijn om te weten dat nieuwbouwhuizen onderhoudsarm zijn. Bij Natuurlijk te Veld kun je als eerste bewoner genieten van de nieuwe en frisse woning, die de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig heeft. Tot slot zijn alle woningen compleet en luxe afgewerkt, met een praktische ruime badkamer, keuken met kwalitatieve inbouwapparaten. Overweeg daarom zeker een nieuwbouwhuurwoning in Natuurlijk te Veld als je op zoek bent naar een nieuwe woning.