4   |   Voordelen nieuwbouw

Keuken

Ntv stockfoto21

Culinaire kookplek, trefpunt en middelpunt van het gezinsleven. De keuken van nu heeft steeds meer een woonfunctie. Een keuken is vaak de spil van de woning en moet niet alleen functioneel zijn, ook de uitstraling en kwaliteit doen ertoe. Hier lees je hoe de keukens eruit komen te zien in Natuurlijk te Veld en wat de voordelen zijn van een fonkelnieuwe keuken in je woning.

Welkom in je nieuwe keuken

In alle woningen van Natuurlijk te Veld staan de zithoek, eethoek en keuken met elkaar in open verbinding. Een glaasje drinken is zo gehaald en als je aan het koken bent, hou je het contact met de rest van het gezin in de living. Wel zo gezellig.

Voor Natuurlijk te Veld hebben we gekozen voor betrouwbare keukens van Brabantse makelij. De keukens van Bruynzeel komen namelijk uit Bergen op Zoom. De onderdelen worden op de bouwplaats geleverd en ter plekke gemonteerd. De keukens zijn van topkwaliteit, gemaakt van goede solide materialen en hebben een prettige uitstraling. De keuken krijgt een frisse look. De wit melamine kasten contrasteren mooi met het donkere kunststof blad en bijpassende achterwand. 

Per woningtype bepaalden we welke keukenindeling optimaal zou passen.  Altijd zijn de keukens praktisch en functioneel ingericht. Ze zijn ruim opgezet met voldoende kastruimte en functioneel werkblad. Natuurlijk zorgen we voor moderne apparatuur, zoals een volledig geïntegreerde vaatwasser, een inductiekookplaat met vier kookzones, een spoelbak met een designkraan, een combimagnetron en een onderbouw afzuigkap.

Voordelen van een nieuwe keuken zijn er zeker. Een nieuwe keuken is duurzaam; nieuwe apparatuur is immers een stuk energiezuiniger dan die van een paar jaar terug. Een nieuwe keuken is ook makkelijker schoon te maken en te onderhouden. Je bent dus minder tijd kwijt aan poetsen en houdt meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen. Zoals een wandelingetje door de buurt maken op een mooie lentedag.

Bekijk alle specificaties van de keukens van Natuurlijk te Veld in de Keukenbrochure op de website. Je vindt deze bij de downloads.