4   |   Voordelen nieuwbouw

Badkamer

Een badkamer is een belangrijk onderdeel van elke woning en moet niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi en comfortabel.  Hier lees je hoe de badkamers eruit komen te zien in Natuurlijk te Veld en wat de voordelen zijn van een fonkelnieuwe badkamer in een nieuwbouwwoning.

Meer over je nieuwe badkamer in Natuurlijk te Veld

De badkamers in de woningen van Natuurlijk te Veld worden van te voren samengesteld en in onze eigen woningfabriek gebouwd. Deze badkamers zijn van topkwaliteit. Gemaakt van goede solide materialen en met een prettige uitstraling. Ze komen als kant-en-klare kamer naar de bouwplaats en worden in zijn geheel in de woningen geplaatst. 

De badkamer komt in een paar verschillende indelingen, passend bij de woning. Altijd zijn ze praktisch en functioneel ingericht. Je vindt er een wastafel met kraan, spiegel en glazen planchet, een douche (soms in een nis) met een glazen douchewand, handdouche en glijstang, en een elektrische wandradiator. Ook is er ruimte voor je wasmachine en de droger. Een luxe uitgevoerd toilet (wandcloset en fontein met kraan) completeert het geheel. 
 
Een nieuwe badkamer biedt veel voordelen, zoals een frisse uitstraling en modernere functies. Een nieuwe badkamer is ook veel gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden dan een oude badkamer. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken en dat je meer tijd kunt besteden aan de dingen die je leuk vindt. 

Nieuwe badkamers bieden ook meer comfort. Want wist je dat moderne badkamers door de betere isolatie en ventilatie veel comfortabeler zijn dan vroeger? Water warmt sneller op en je kunt langer genieten van een warme badkamer na het douchen.

De moderne badkamers hebben een luxe uitstraling door het gebruik van mooie materialen. We zorgen voor een strakke betegeling en met tegels in een eigentijdse kleurstelling. Voor Natuurlijk te Veld kozen we een frisse combinatie van een grijze vloertegel met donkere voegen en lichte wandtegels. Op sommige wanden wordt een contrasterende grijze tegel gebruikt. De vloertegels zijn van kwaliteitsmerk Mosa.

 Bekijk alle specificaties van de badkamers van Natuurlijk te Veld in de sanitair en tegelwerkbrochure op de website. Je vindt deze bij de downloads.